Om Mecamo Consulting AS (MCAS)

Om Mecamo Consulting AS (MCAS)

Mecamo Consulting AS (MCAS) ble etablert i oktober 2020 og er et konsulentfirma innen maskin, materialteknikk, mur, betong og prosjektledelse. MCAS består (foreløpig) kun av én mann – en oppegående og kompetent sivilingeniør som har en rekke tjenester å tilby. Med utdannelse både fra Oslo Ingeniørhøgskole (OIH) som høgskoleingeniør i 1988 og med etterutdannelse til sivilingeniør fra NTH / NTNU i 1998 så skulle det rent formelle også være tilstede. I tillegg er jeg en praktisk person og har gjort det meste fra «mekking» på all slags roterende maskineri som motor og differensial til støping av gulv og grunnmurer i betong.

Tilholdssted

Mecamo Consulting AS har tilholdssted i Nittedal. Adressen står i bunnen på sidene. Og du – ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale om ditt behov.

Et godt samarbeid flere ressurser i mellom skaper mer enn hva én ressurs skaper alene …

Erfaring og kompetanse

Mer enn 30 år innen engineering og prosjektledelse innen ulike felt som konstruksjon, materialteknikk, maskin og betong. For utfyllende informasjon, vennligst ta en titt på eller last ned min CV.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Lunch-1-1024x362.jpgStripen er gjengitt med tillatelse fra Terje. Takk Børge 🙂